Iva je siroče čiji dom su ulice srednjovjekovnog grada. Ima svoje tri pripitomljene lasice koje su joj vjerno društvo te preživljava tako što krade hranu iz dvorca zlokobnog Tristaina. Jednog dana Iva je zatekla zlog namjesnika Tristaina kako baca kletvu na princa Rolanda, pretvarajući ga u čudnu životinju – jednom polovinom mačku, a drugom kokoš. Iva i njezina ekipa tada kreću u nezaboravnu avanturu spašavanja prijestolonasljednika Rolanda. U tom poduhvatu Iva će preokrenuti cijelo kraljevstvo i naučiti da se plemenitost može pronaći na najneobičnijim mjestima.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u svibnju:

petak, 20.5. u 18 sati
subota, 21.5. u 11 sati
subota, 21.5. u 18 sati
nedjelja, 22.5. u 18 sati
petak, 27.5. u 18 sati
subota, 28.5. u 16 sati
nedjelja, 29.5. u 18 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Naziv izvornika: Pil

Žanr: avantura, komedija

Režija: Julien Fournet

Scenarij: Julien Fournet

Glasovi: Zrinka Antičević, Hrvoje Perc, Ivan Mokrović

Produkcija: TAT productions  

Distribucija: Blitz

Trajanje: 89 minuta

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content