Pročitali ste naš tekst “Zašto biti članom knjižnice baš u Dječjoj kući, a tek si beba?” Jeste? Sada možemo i na ovu malu rođendansku novost.

U subotu 25. 3., kada obilježavamo 2. rođendan otvaranja Dječje kuće Dječji odjel Stribor Gradske knjižnice Rijeka radit će cijeli dan od 8 do 19 i 30 sati, a slavljeničkim povodom i inače povoljan upis (7 eura) na taj dan za sve rođene nakon 1. 1. 2020. godine smanjujemo na samo 3,5 eura (26,37 kuna)!

Akciju mogu iskoristiti sva djeca rođena nakon 1.1. 2020. godine.

Dakle, upis beba, jednogodišnjaka, dvogodišnjaka, upravo onih koji uživaju u lijepim pričama i slikama, u Dječjem odjelu Stribor na rođendanskoj proslavi Dječje kuće je povoljnjiji 50%.

Naravno, roditelji su ti koji tehnički upisuju dijete (dijete ne mora biti prisutno), ali dijete dobiva člansku iskaznicu na svoje ime. Upisnicu je moguće i ranije preuzeti te s ispunjenom doći u Dječji odjel Stribor.

Plaćanja se vrše gotovinski i kartično.

Uz Dječju kuću rastimo s pričama i znanjem od malih nogu!

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content