Lutkarska predstava Male tajne profesorice Šifrice vodi vas na putovanje u Svijet kriptografije. To je svijet pisanja tajnih poruka. Na tom putovanju ćete upoznati profesoricu Šifricu i njezinog prijatelja profesora Kriptića. Oni će vam objasniti osnovna načela šifriranja i pokazati kako svoje poruke skrivaju od Radoznalića. 

Tekst i režija: Marija Maksimović

Lutke i scenografija: Igor Malnar

Igraju: Marija Maksimović i Ivana Čop

Marija Maksimović je rođena i živi u Rijeci. Završila je studij Matematike i informatike na Filozofskom fakultetu u Rijeci i doktorirala na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, područje matematika. Radi na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci kao docentica. U slobodno vrijeme se bavi suvremenim plesom i glumom. Sudjelovala je kao koautorica i izvođačica u raznim projektima i predstavama. Autorica je i izvođačica u predstavama Male tajne profesorice Šifrice (2018.) i Nula(2021.).

Cjelokupan program, više informacija o svakoj predstavi i radionici možete pronaći na www.zbirkus.com, gdje je potrebno i rezervirati svoje mjesto za svaku aktivnost u kojoj želite sudjelovati. Ulaznica za svaku predstavu je 5 eura, dok će za radionicu Cirkuskih vještina biti potrebno izdvojiti 15, a za radionicu Dječja kuća za biljke 10 eura.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content