Udruga Plesna grupa Flame

Plesna grupa Flame postoji i uspješno djeluje od 2003. godine pod umjetničkim vodstvom Martine Hrlić Rogić. Bavi se prvenstveno podučavanjem mladih ljudi plesu u različitim plesnim izričajima i kategorijama kao što su modern jazz, contemporary, balet, musical, mtv, fusion, heels, hip hop i dance workout. Svake godine sudjeluje na državnim i europskim plesnim prvenstvima te broji već više od 100 zlatnih odličja. Do zlatnih odličja se uspjela izboriti i na nekoliko svjetskih prvenstava (Las Vegas, Los Angeles). Svojim članovima omogućuje stjecanje plesnog iskustva na međunarodnim natjecanjima, u sklopu različitih plesnih organizacija i udruženja. U sklopu redovnog djelovanja grupe konstantno organizira plesne seminare i openclass-eve s gostovanjima internacionalnih plesnih pedagoga. Plesna grupa Flame iza sebe ima brojne nastupe, gostovanja, produkcije i sudjelovanja na festivalima. 

Udruga Plesni centar K2K

Plesni centar K2K djeluje od 2013. godine, upisavši prvu generaciju u rujnu iste godine. Voditeljice Kristina Paunovski i Maja Kerešsu nakon inozemne edukacije (Amsterdam Schoolofthe Arts, Broadway Dance Center New York) odlučile ujediniti snage i oformiti K2K sa idejom da bude riječki centar znanja, edukacija, inspiracije, kreativnosti i stvaranja. Već sedam godina K2K ostvaruje zavidne uspjehe od organizacije plesnih radionica s gostujućim učiteljima iz Rijeke, Zagreba, Italije, Slovenije, Njemačke, Belgije, Nizozemske te Amerike otvorenih satova, freestylesessiona, festivala kreativnosti kRIeishenproject, do sudjelovanja na domaćim i međunarodnim natjecanjima gdje su ostvareni vrhunski rezultati, humanitarnim projektima i mnogobrojnim nastupima. No, prvenstveno im je cilj mladim plesačima pružiti kvalitetnu edukaciju obuhvaćajući sva područja plesa (umjetnička i urbana forma) i pritom doprinijeti jačanju riječke ali i hrvatske plesne scene.

Događanje je dio manifestacije Zimska priča iz Benčića čiji cjelokupni raspored možete provjeriti i u našem Brickzineu ili portalu Moja Rijeka.

organizira: Grad Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content