Obiteljski film redatelja F. A. Brabeca priča je o svijetu gledanom očima psa lutalice Gumpa, o svijetu koji je mnogima od nas nepoznat i o tome kako nas životinje vide i koliko im je naš svijet važan. Kada čovjek slomi pseće srce, samo ga čovjek može ponovo i ozdraviti.

Svaki je pas pomalo lutalica sve dok ne nađe svoju sreću, a tu sreću pas može pronaći samo s čovjekom. Gumpova priča je priča o potrazi za pasjom srećom te preprekama i zamkama koje vrebaju na putu do pravog čovjeka, o snazi i ustrajnosti koja se skriva u svakom psu. U pitanju je prava pustolovina o stvarnim psećim junacima i ljudima oko njih.

Film se prikazuje s podnaslovima na hrvatskom jeziku.

Termini prikazivanja u listopadu:

petak, 29.10.2021.18:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Gump – pes, který naučil lidi žít

Režija: F. A. Brabec

Scenarij: Filip Rozek

Uloge: Karin Babinská, Nela Boudová, Ivana Chýliková

Glazba: Jan Jirásek

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content