Novi film proizašao iz najpoznatijeg svijeta čarobnjaštva i magije, onog s potpisom J.K. Rowling, donosi treći dio serijala Čudesne zvijeri – nastalog kao prednastavak filmskog serijala o Harryju Potteru. Dumbledoreove tajne okupljaju osebujnog čarobnjačkog znanstvenika Newta Scamandera (Eddie Redmayne), njegove prijatelje i Albusa Dumbledorea (Jude Law), koji pokušavaju omesti mračnog čarobnjaka Gellert Grindelwalda (Mads Mikkelsen) u nastojanju da pokori bezjački svijet.

Scenarij za Dumbledoreove tajne potpisuje sama J.K. Rowling u suradnji sa Steveom Klovesom, a za režiju je zadužen David Yates koji je režirao i prethodna dva filma iz serijala Čudesne zvijeri te posljednja četiri nastavaka iz serijala o Harryju Potteru.

Termin prikazivanja u lipnju:

četvrtak, 2.6. u 20 sati

Film se prikazuje s titlovima na hrvatskom jeziku.

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Žanr: obiteljska avantura, fanatazija

Izvorni naziv: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Režija: David Yates

Uloge: Mads Mikkelsen, Ezra Miller, Katherine Waterston, Jude Law

Scenarij: J.K. Rowling (roman), Steve Kloves

Produkcija: Heyday Films, Warner Bros.

Distribucija: Blitz

Trajanje: 142 minute

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content