Osim obilja programa kroz Tjedan dobre dječje knjige Gradske knjižnice Rijeka od 15. 4. do 21. 4. odvija se i jedna posebno lijepa akcija.

Svemu se je pridružila i vrijedna obljetnica – 150. godina od rođenja Ivane Brlić Mažuranić za koju se ne može dovoljno istaknuti što znači hrvatskoj književnosti za djecu. Upravo 18. travnja njen je rođendan pa ćemo i njega prikladno obilježiti, posebno jer i naš dječji odjel nosi ime prema poznatom liku iz Ivaninih priči.

Tijekom trajanja Tjedna dobre dječje knjige od 15. 4. do 20. 4. sve Ivane i Ivani mogu se upisati u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka prema akcijskom sniženju od 50% popusta za djecu od 0 do 14 godina što znači da godišnja članarina umjesto uobičajenih 7 eura iznos 3,5 eura čime i inače povoljno članstvo postaje još dostupnije.

Dječji odjel Stribor središnji je dom dječje knjige u Rijeci za čitanje iz užitka i znatiželje, ističe se bogatim fondom, posebnim naglaskom na razvoj čitalačke kulture od najranije dobi, a kroz jedinstveni okvir Dječje kuće i središte je kreativnosti. 

Ivane i Ivani, znate što vam je činiti! 🙂 

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content