Frooom!astični FROOOM! i njegov cijeli filmski tim stiže u Rijeku od 26. do 30. kolovoza sa super cool radionicama.

Kao svake godine, za naše nove nade uvijek imamo početnu radionicu ( 7-11 godina). Ovo je radionica gdje puno crtamo i stvaramo svoj osobni filmski pokret, malo se igramo s prvim izumima koji su stvarali imaginarni pokret. Snimamo stop animaciju, a imamo na raspolaganju s ovim filmskim rodom (animirani filma) oživjeti što god želimo, što znači kako nam je sloboda širokokutna i dalekokutna 😉 ma u prijevodu, ovdje možete sve.

Za malo starije (12-14 godina) ove godine nudimo naprednu radioncu režije. U ovoj radionici korisit ćete redateljsku palicu i naučiti što ta palica sa sobom donosi. Najbitnije od svega kakve odgovornosti.

FROOOM! njeguje i misli na svoju najstariju zajednicu, Ovdje mislimo na veterane FROOOM! radionica, a oni su već u lijepim godinama, kad imaju najviše snage, najviše ideja. Govorimo naravno o polaznicima 15+. 🙂 Njih očekuje majstorska radionica snimanja. Najbitnija teza ove radionice se krije u pitanju kako misliti film kroz oko kamere.

Nadamo se da smo vas ugodno iznenadili i ponudili vam lijep kraj ljeta. Prijaviti se možete na https://www.frooom.eu/prijave/

Vidimo se. 🙂

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content